Foto dode Michael Jackson voer voor complotdenkers

De schokkende foto die gisteren tijdens het proces tegen lijfarts Conrad Murray in de rechtzaal is getoond wekt niet alleen veel afschuw, maar slingert ook een nieuwe complottheorie aan.

Op de foto is het naakte levenloze lichaam van de zanger te zien, enkele uren nadat hij is overleden. Het meegefotografeerde klapbord waarop de datum staat aangegeven, doet echter iets anders vermoeden. Op het bord wordt de datum 25 augustus 2009 vermeld, terwijl Micheal Jackson toen al lang was begraven.

Als Michael op deze datum is onderzocht, wie lag er dan tijdens de uitvaart in de kist? Is de zanger naderhand misschien weer opgegraven voor uitgebreider onderzoek? Of is hij misschien helemaal niet dood? De autopsiearts verklaarde dat hij zich door alle commotie per ongeluk had vergist in de datum, op het bord had 25 juni moeten staan.

Klik hier om de foto’s te bekijken, klik hier als je jouw lunch wilt binnenhouden en liever een leuke herinnering aan de zanger overhoudt.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Foto dode Michael Jackson voer voor complotdenkers

  1. chanti

    Je kan je beter afvragen of er met het getal 8 is geknoeid. Dat viel mij namelijk als eerste op.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>