Poetin biecht mediastunt op (YouTube)

De Russische premier heeft opgebiecht dat de archeologische vazen die hij in augustus eigenhandig uit de Zwarte Zee opdook, daar van te voren waren neergelegd. Poetins duikexpeditie werd destijds gecoverd door verschillende televisiestations. De stunt leek in scène gezet om media-aandacht te genereren voor de aankomende presidentsverkiezingen.

Waarom de premier de leugen opbiecht is geheel onduidelijk. In augustus was voor veel mensen al duidelijk dat Poetin een toneelstukje speelde, ook zijn de Russen wel gewend gefopt te worden.

Nu Poetin dan uiteindelijk toch in de biechtstoel terecht is gekomen, vragen we af wat zijn volgende bekentenis is. ‘Ik gebruik botox’, ‘Medvenev is een buikspreekpop’, ‘Ik heb geen rijbewijs‘, ‘De borsten van mijn promotiedames zijn gevuld met siliconen’, ‘In het Leningmausoleum ligt al jaren een etalagepop’?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>