HOAX.RADIO: ‘Spieken in de toekomst’

Elke dinsdagnacht is uw blogger van hoax.blog.nl  te horen op Radio 1 in de zendtijd van WNL.

Gratis krant Metro stond afgelopen vrijdag boordevol nepnieuws. Het dagblad had lezers gevraagd hun toekomstvoorspellingen voor het jaar 2031 vorm te geven in een zo echt mogelijk nieuwsbericht. Al dit fantasienieuws werd afgedrukt in een speciale bijlage en de beste denkers werden beloond met een Ipad. Alexander Brandenburg bedacht een auto bekleed met korstmos die rijdt op zonne-energie en Suzanne Mateijsen schreef over de Iknow, een computertje dat aangesloten kan worden op onze hersenen. Hoe realistisch waren deze hersenspinsels eigenlijk? En hoe kan het dat het verzonnen bericht van Suzanne ineens als waarheid opdook in de Belgische media? Luister hier de aflevering terug


HOAX.RADIO: ‘Spieken in de toekomst’ by Fred Buddingh

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>