Nepbommetje leggen, niemand zeggen

De Engelse politie is op zoek naar een man die verantwoordelijk wordt gehouden voor het plaatsen van twee nepbommen. De onbekende man liet vrijdag twee verdachte pakketjes achter op verschillende plekken in het centrum van Canterbury. Hiervoor werden delen van het stadcentrum uit voorzorg geëvacueerd.

De eerste nepbom werd gevonden in de buurt van het station, 50 minuten later kreeg de brandweer een melding van een brand in de baby-verschoon-ruimte bij de Marks & Spencer. De bom was verborgen in een blauwe rugzak en bestond uit een zwarte cilinder verbonden met een mobile telefoon.

Dat zijn grap door bewakingscamera’s werd vastgelegd, daarop had de man waarschijnlijk niet gerekend. We moeten bekennen dat hij er mooi op staat, de foto’s zijn vrijgegeven door de politie vrijgegeven en zijn te zien op de site van The Daily Mail.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>