Waar zijn Kadaffi’s sexy bodyguards?

De Libische rebellen krijgen meer en meer de overhand in de straten van Tripoli. Het bunkercomplex van Kadaffi ligt voortdurend onder vuur. De Libische dictator zelf is nog steeds spoorloos. Geruchten gaan dat hij naar het buitenland zou zijn gevlucht, maar andere menen dat hij nog steeds in zijn bunker zit, terwijl weer andere beweren dat de Libische dictator allang zou zijn doodgeschoten.

Ook over de zoons van Kadaffi doen tegenstrijdige verhalen de ronde. Zo zouden enkele zoons zich hebben overgegeven, zijn gedood of zijn gevlucht. Maar welke zoon er nu wat heeft gedaan, is volkomen onduidelijk.

Maar waar je op dit moment niemand meer over hoort zijn Kadaffi’s vrouwelijke bodyguards. De dik opgemaakte beschermvrouwen (zie foto’s) van de Libische dictator zijn spoorloos verdwenen en wat nog vreemder is: er gaan zelfs geen wilde geruchten over het vrouwenleger in de ronde.

Dit terwijl je toch zou denken dat over een leger beeldschone vrouwen, die volgens Kadaffi zelf allemaal nog maagd zijn, genoeg complottheorieën zijn te verzinnen. Toen bekend werd dat Kadaffi vrouwelijke bodyguards had leidde dat wereldwijd tot veel commotie. Vandaag de dag vraagt niemand zich meer af hoe het met de vrouwen gaat of wat er straks met ze gaat gebeuren.

Daarom vragen wij iedereen een momentje stil te staan bij Kadaffi’s vrouwenlegioen. Kan iemand niet even leuk twittergerucht bedenken?

Het vrouwenleger van Kadaffi bestaat uit 40 vrouwen. De dictator verkiest vrouwen boven mannen, omdat hij mannen niet vertrouwt. Die zouden hem in een onbewaakt ogenblik wel eens kunnen vermoorden, “Vrouwen zouden dat nooit doen”, aldus de dictator.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Waar zijn Kadaffi’s sexy bodyguards?

  1. Pingback: ‘Kaddafi: ‘Niets aan de hand, ik loop gewoon door Tripoli’ | Hoax

  2. Pingback: Kadaffi ubermacho of gaylord? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>