Röntgenoloog vangt ‘Geitenzuiger’ (YouTube)

Is het een kangoeroe, vos, hert, hond of een groot uitgevallen rat? Medewerkers van een Amerikaans ziekenhuis zagen tijdens hun rookpauze een vreemd beest in de bosjes zitten. Omdat ze het dier niet thuis konden brengen, besloten ze het te vangen. Met overgebleven restjes Chinees van de vorige dag werd het dier in een kooi gelokt.

Toen hadden de medewerkers eindelijk de kans het mysterieuze dier eens van dichtbij te bekijken. “Het heeft de staart van een rat en het hoofd van een hert. Zoiets heb ik nog nooit gezien”, aldus de röntgenoloog. Andere medewerkers vinden het beest eerder lijken op een kangoeroe of een vos.

De medewerkers stuurde foto’s en filmpjes rond naar hun vrienden en kennissen, maar tot nu toe heeft niemand het dier een naam kunnen geven. Ook de televisiezender MSNBC stuurde een cameraploeg, maar niemand herkende het beest. Een koosnaam heeft het dier al wel: Prince Chupa, naar de mythische Chupacabra (in het Nederlands Geitenzuiger). De Latijns Amerikaanse versie van de Bigfoot.

Na twee dagen ‘raad het beest’ te hebben gespeeld hebben de medewerkers het dier weer vrijgelaten in het bos.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>