Justin Bieber krijgt toch geen eigen straat

Justin Bieber had al zijn eigen dorp, maar dat is eigenlijk min of meer toevallig. Het dorp was er al voordat de tieneridool 17 jaar geleden ter wereld kwam.

Maar vandaag heeft Justin Bieber wel zijn eigen straat. Dat heeft hij te danken aan een 11-jarige Amerikaanse fan uit het dorpje Forney in de staat Texas. Het meisje won een prijsvraag en mocht voor één dag burgemeester zijn.

Deze vooraanstaande positie misbruikte ze direct door een deel van de hoofdstraat om te dopen tot Justin Bieber way. Het was de bedoeling dat de tieneridool het bord zelf kwam onthullen, maar de popster kwam helaas niet opdagen, zo meldt the Huffington Post.

Morgen neemt de burgemeester de zeggenschap over de gemeente weer over. Ook het straatnaambord wordt dan weer weggehaald. De straat definitief naar een zingende kleuter vernoemen ging het stadsbestuur net wat te ver. Het wachten is op het eerste nieuwsmedium die dit laatste detail per ongeluk vergeet te vermelden.

Update: Algemeen Dagblad en  Spitsnieuws stinken erin

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>