Britten wilde Hitler ombouwen tot vrouw

De Britse geheime dienst werkte ten tijde van de tweede wereldoorlog aan een plan Hitler vrouwelijk gedrag op te dringen. De vrouwelijke eigenschappen zouden hem letterlijk door de strot worden geduwd, door aan zijn eten stelselmatig het hormoon oestrogeen toe te voegen.

De Engelsen hoopten op deze manier de nazileider meer vrouwelijk en minder agressief te maken. De plannen voor deze bizarre manier van oorlogsvoering waren al vergevorderd, de geallieerden hadden al toegang gekregen tot de keuken. Zo lezen we in de Telegraaf.

Het bizarre plan is maar één van de tientallen bizarre ideeën die de geallieerden hadden om Hitler en zijn troepen uit de weg te ruimen. Een andere tactiek was om de nazi’s te ‘bombarderen’ met lijm, zodat ze letterlijk aan de grond zouden vastplakken. Ook was er een plan om fruitbomen vol te hangen met kleine explosieve, die eruit zagen als appels. Wanneer een soldaat een hap van deze explosieve appel nam, zou de appel in zijn maag ontploffen.

De bizarre oorlogsstrategieën zijn afkomstig uit het boek ‘Secret Weapons: Technology, Science And The Race To Win World War II’ van professor Brian Ford, dat in september uitkomt.

Of de bizarre strategieën allemaal op werkelijkheid zijn gebaseerd, daarover valt te discusseren. Maar feit of onzin, zeer waarschijnlijk is dit boek hilarisch om te lezen en dan maakt het eigenlijk ook niet zo heel veel meer uit.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Britten wilde Hitler ombouwen tot vrouw

  1. Pingback: 10 complottheorieën over Hitler | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>