Kiekeboe: ‘Maddie in India’

Na vier jaar verstoppertje te hebben gespeeld lijkt Maddie ineens te zijn gevonden. De ouders van Madeleine McCann zijn in afwachting van de resultaten van een DNA-test, nadat er in India een meisje is gesignaleerd dat verdacht veel lijkt op de vermiste Maddie, dat schrijft de Telegraaf.

Een Britse vrouw tipte de privé-detectives van de ouders van Maddie, toen ze een meisje zag lopen dat erg op het vermiste Britse meisje leek. Het meisje bevond zich in het gezelschap van een Frans/Belgisch echtpaar. Het vermoeden van de vrouw werd bevestigd door andere toeristen. Een Amerikaanse man heeft zelfs geprobeerd het meisje weg te halen bij het echtpaar, die zeggen de biologische ouders van het kind te zijn. Zelfs de plaatselijke politie neemt de situatie erg serieus en heeft DNA bij het meisje afgenomen.

Het is niet de eerste keer dat verondersteld wordt dat Maddie is teruggevonden. Zo werd het Britse meisje in 2009 gespot op een autoshow in Zweden. Dat bleek toen loos alarm.

In februari van dit jaar zei een privédetective nog dat hij vermoedde dat Maddie in Amerika zou zijn. Maar een onderzoeksrechter beweert dat Maddie al in de vakantiewoning van haar ouders in het Portugese Praia da Luz om het leven is gekomen. De gehele zoekactie is slechts een toneelstukje.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kiekeboe: ‘Maddie in India’

  1. Pingback: Oeps, meisje in India toch niet Maddie | Hoax

  2. erik smit

    Waar komt deze dubbele foto vandaan? Is die opgedoken bij het Indiase nieuwsbericht, of is het knutselwerk van hoax.blog.nl? Het is in elk geval wel erg opzichtige photoshopperij. Ieder haarlokje van het kind zit op beide foto’s precies hetzelfde.
    Of is het een foto uit een opsporingsbericht, waarbij het kind digitaal verouderd is om een indruk te geven van hoe ze er nu moet uitzien?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>