‘O.J. Simpson bekent moord aan Oprah’

Al enkele dagen gaat het gerucht dat de gewezen American football speler O.J. Simpson van plan is de moord op zijn ex-vrouw te bekennen. Het gerucht werd de wereld in geholpen  nadat de Daily Mail een bericht hierover oppikte van de National Enquirer. Hierna berichtte ook het AD, Shownieuws en de Telegraaf over de O.J. Simpson biecht.

Woordvoerders van Oprah Winfrey ontkennen echter dat de talkshow-queen een interview op stapel heeft staan met O.J. Simpson, waarin hij de moord op zijn ex-vrouw opbiecht.

Uiteraard zal Oprah een interview met boeventronie Simpson niet afslaan. Eerder deze maand gaf de televisiester te kennen dat ze hem dolgraag een bekentenis zou willen afdwingen. ‘En dat gaat ook gebeuren’, zei ze. ‘Ik wil niet alleen het interview, ik wil het interview onder de voorwaarde dat je er klaar voor bent meneer Simpson’, zo bericht het AD, dat in tegenstelling tot de Telegraaf wel durft te bekennen dat het bericht een hoax was.

Momenteel zit de oud-american footballspeler een gevangenisstraf van negen jaar uit voor een overval en ontvoering in Las Vegas in 2008.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>