Nederlandse vrouw bijna gearresteerd om kort rokje

Omdat ze met haar korte rokje andere weggebruikers afleidde, dat was de rede waarom de Nederlandse Jasmijn Rijcken in New York bijna op de bon werd geslingerd. Automobilisten konden bij het zien van dit pikante opwaaiende kledingstuk wel eens spontaan hun aandacht bij de weg kwijtraken, met alle onvoorziene gevolgen van dien.

De naïeve Nederlandse fietsster die in New York was vanwege de Amsterdam Bike Show, dacht eerst dat de agent een grapje maakte. Totdat hij echt kwaad werd. Pas toen hij hoorde dat ik uit Nederland kwam, bedaarde hij een beetje”, vertelt Jasmijn aan de Telegraaf.

Tenslotte wist Jasmijn de agent te overtuigen dat het in Nederland heel normaal is om korte rokjes te dragen. Tegen het schetsen van deze droomwereld was de agent niet bestand. Terwijl hij de bekeuring verscheurde, zag hij in zijn hoofd vast tientallen blonde meisjes in een kort rokje door een tulpenveld fietsen. Wij weten al waar deze oom agent deze zomer op vakantie gaat!

Als grote uitzondering mocht Jasmijn verder rijden, maar alleen als ze beloofde haar benen bij elkaar te houden en volgende keer een broek aan zou doen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nederlandse vrouw bijna gearresteerd om kort rokje

  1. Frits B

    Mij hebben ze weleens bijna opgepakt om mijn korte lontje. Maar gelukkig hebben ze alleen maar mijn bom in beslag gebnomen en kwam ik er vanaf met een waarschuwing.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: ‘Boete voor kort rokje op de fiets is marketingstunt’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>