Politicus twitterde foto erectie wel degelijk zelf

Na wekenlang ontkennen geeft de Amerikaanse politicus Anthony Weiner het eindelijk toe: “De erectie op de foto is inderdaad van mij en ik heb hem zelf getwittert.” Eerder loog Weiner dat zijn computer was gehackt.

De foto was bestemd voor een studente, waarmee Weiner wel vaker pikante contacten heeft. Maar in plaats van een privébericht, stuurde de politicus zijn Wiener aan al zijn 50.000 volgers.

Gisteren doken er nieuwe pikante foto’s van de politicus op, hierop is hij te zien met ontbloot bovenlijf. In een persconferentie bood hij zijn excuus aan, maar liet hij ook weten dat hij niet van plan is om op te stappen. En ook gaat hij niet weg bij zijn vrouw, waarmee hij een jaar geleden in het huwelijk trad.

Met de bekentenis van Weiner verliest Obama een betrouwbare medestander. Ook zakt de droom van de politicus, burgemeester van New York, net als het WTC in stof uiteen. Net als zijn eigenwaarde, het verhaal gaat dat zijn Franse collega Dominique Strauss Kahn, alias Monsieur 30 centimetres, na het zien van de Wiener van Weiner in lachen uitbarstte.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Politicus twitterde foto erectie wel degelijk zelf

  1. Pingback: Eigen condoom voor schandaalpoliticus, ook naaktfoto uitgelekt | Hoax

  2. Pingback: Franse minister nodigt 13.000 volgers uit voor ‘seks’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>