‘Demonstrerende clowns zijn reclamestunt’

De Nederlandse clowns zijn boos. De roodneuzen vinden dat zij door de media bewust worden genegeerd. Daarom organiseert de Federatie Nederlandse Clowns (FNC) morgen een demonstratie. “Op TV is wel ruimte voor zuipende jongeren, mensonterende pijnspelletjes en Amerikaanse series, maar voor eersteklas clownsentertainment is geen plaats”, laat de clownsfederatie in een persbericht weten. Een serieuze actie of  reclamestunt?

In het persbericht eisen de clowns meer zendtijd en willen een eigen stimuleringsfonds voor clowns en clownformats op televisie. De grappenmakers vinden dat er een nieuwe wet moet komen, welke het aantal clowns op de publieke omroep zou moeten bepalen.

Lachen om boze clowns kan morgen vanaf 08.00 uur in Hilversum, daarna gaat het gezelschap naar het Binnenhof, de demonstratie wordt afgesloten op het Beursplein in Amsterdam.

Clownsfederatie? Dikke rode neus?! De clowns die morgen meelopen in de demonstratie zijn waarschijnlijk dikbetaalde nep-clowns: figuranten ingehuurd door het reclamebureau Superhero Cheescake, die de domeinnaam enige tijd geleden registreerde . Het reclamebureau zegt van niks te weten, maar de kans is groot dat we massaal worden gefopt. (Is het Comedy Central?) Waar blijven de echte clowns met hun tegendemonstratie? Hà leuk, morgen clownfight op het Binnenhof!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Demonstrerende clowns zijn reclamestunt’

  1. Adriaan

    Ik zou als ik die clowns was maar eens Bassie maar aan de neus voelen met zijn flauwe, domme Clownsgestuntel, waarin ie zelfs anderen daar in meesleurde.
    ALLES IS VOOR BASSIE!!! Ja en daarom kunnen de andere Clowns niet meer uit hun …..uhhh…. van hun neus eten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>