Vrouw mag masturberen op werk

Een hyperseksuele Braziliaanse vrouw, die eiste dat ze op haar werk mocht masturberen, heeft van de rechter gelijk gekregen. Als gevolg van haar aandoening voelt de vrouw, naar eigen zeggen een constante drang om een orgasme te hebben. Soms masturbeerde ze wel 47 keer per dag, ook tijdens de werkuren.

De vele werkonderbrekingen, vielen bij haar collega’s echter niet in goede aarde, ze vonden dat ze te weinig deed en ergerde zich eveneens aan soppende geluiden en een penetrante geur, gelijkende aan die van rotte vis.

Om haar ‘vrije recht’ om te masturberen aan te vechten stapte de Braziliaanse naar de rechter, deze stelde haar in het gelijk. De vrouw mag nu tijdens de kantooruren onbeperkt masturberen en porno bekijken.

Gelukkig voor haar collega’s heeft een medicijn er inmiddels voor gezorgd dat het libido van de vrouw met de helft is afgenomen. De vrouw hoeft zichzelf nu ‘nog maar’ achttien keer per dag bevredigen. Zo schrijft Het Laatste Nieuws.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Vrouw mag masturberen op werk

  1. G Loof

    Helemaal niks nieuws dus dit bericht. In de 70er jaren waren er al vrouwen hier in Nederland en dan vooral in Amsterdam die mastubeerde op het werk. Ik heb dat persoonlijk vele malen gezien. het maakte die vrouwen ook niks uit of ik wel of niet naar ze keek tijdens de aktie. Néé, ik was niet de enige die keek, er keken velen met mij mee als zo’n vouw (meestal een zeer aantrekkelijke en opwindende type) met zichzelf bezig was. En je kon nog alles zien ook. Ik ging samen met nog wat andere collega’s tijdens de middagpauze naar het in de buurt gelegen bedrijf waar onze geliefde mastubataire ook werkte en meestal was zij daar met zichzelf aan het spelen rond die tijd. Zij werkte bij een wel vreemd bedrijf, ze maakten daar kennelijk geluiden. Wij dachten zelf voor de |Muziek)industrie of voor de tv cq radio. Bij de radio om hoorspelgeluiden te fabriceren enzo. Note: in die tijd had je nog hoorspellen op de radio. De naam van het bedrijf was wel een beetje vaag, maar op de ingang hing een bord naast de deur waarop geschreven stond PEEPSHOW ???

      /   Reply  / 
    1. G Loof

      Nog even dit, voordat ik en mijn collega’s voor dom worden versleten hier op dit forum. Je moet het zien in de tijdgeest van de 70er jaren. Nu zijn we er wel achter wat ze nou telkens aan het doen was. Zij was een medewerkster van een Testlaboratorium die een Gezichtsmassagestaaf aan het testen was, maar de in Chinese taal geschreven bijsluiter niet goed kon lezen. Dus ging ze maar naar eigen maat-staven aan het testen.

        /   Reply  / 
  2. G Loof

    Nog even dit, voordat ik en mijn collega’s voor dom worden aan het testen was, maar de in Chinese taal geschreven bijslversleten hier op dit forum. Je moet het zien in de tijdgeest van de 70er jaren. Nu zijn we er wel achter wat ze nou telkens aan het doen was. Zij was een medewerkster van een Testlaboratorium die een Gezichtsmassagestaaf uiter niet goed kon lezen. Dus ging ze maar naar eigen maat-staven aan het testen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>