Israëlische minister geeft interview op toilet

Ook politici moeten wel eens poepen. De Israëlische minister van Buitenlandse Zaken, Avigdor Lieberman, gaf zijn mening over het oplaaiende geweld tussen Palestijnse en de Israëlische strijdkrachten daarom vanaf zijn toilet.

Voor de luisteraars van het radiointerview was er gedurende het gesprek een vertrouwd klinkend geruis en gekletter van water te horen. Lieberman sloot het interview af met de woorden: “Wij weten met wie we te maken hebben!En trok het toilet door.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Israëlische minister geeft interview op toilet

  1. Geurtje Screen

    Er schijn al een geurenmonitor voor de computer ontwikkeld te zijn en binnenkort in de winkel te koop. een bericht als bovenstaande wordt dan automatisch ook in geuren verspreidt.
    Bij het lezen van het interview op het toilet ruik je ook gelijk de strontlucht. Ze willen binnen twee jaar alle gewone (dus geurloze) schermen uit de hande halen en alleen de G-schermen (geurschermen) nog gaan verkopen. Oja, er is geen mogelijkheid om de geuren uit te zetten, dus als je toevallig een plaatje van een wietplantage of een rokend persoon aan het bekijken bent en je moeder komt je kamer binnen, kun je flink in de problemen komen als puber. Dus je kunt maar beter gewaarschuwd zijn voor deze computerschermen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>