FBI-document: ‘UFO stortte neer op aarde’

Uit vrijgegeven geheime FBI documenten blijkt dat buitenaardse wezens wel degelijk bestaan. Dat meldt de Engelse sensatiekrant TheSun.

In 1950 zouden drie vliegende schotels zijn neergestort bij het Amerikaanse plaatsje Roswell. Aan boord waren ten minste 9 aliens met menselijke kenmerken, ze waren ondeveer een meter lang en droegen glimmende zilveren pakken.

Waarschijnlijk was de krachtige radartelescoop, aan de rand van het stadje, die de boordcomputer van de vliegende schotels stoorde, waardoor ze onbestuurbaar werden. De brokstukken zouden overgebracht zijn naar een militaire basis in de buurt.

Het document is één van de duizenden die de FBI dit weekend in het online archief The Vault publiceerde.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “FBI-document: ‘UFO stortte neer op aarde’

  1. piet brontsema

    natuurlijk , lees waren de goden kosmonauten van een bekende Deen , waarin in Nederland Aliens zijn gesignaleerd

      /   Reply  / 
  2. O P Vlieger

    Ik denk dat het Marsmannetjes waren die wat Marsiaanse proviand zoals Marsrepen MarsMellows en Marsepijn kwamen inslaan, maar toen het aardse legeer ook aan marsen ging doen, zij, de marsianen dus, van honger neerstorten, omdat het leger alles invorderde betreffende Marsvoedsel.

      /   Reply  / 
  3. Michiel

    KOm op zeg,, Als dat echt zo was dan waren er niet nog steeds mensen bezig om te kijken of er buitenaards leven is.. Moii En dat ze op mensen lijken van ongeveer een meter met zilveren pakjes aan.. Man dat hoor je in elke film.. Geloof je het nou echt zelf !!!!!!! VERHAAL NIETWAAR xD ROFL LOL

      /   Reply  / 
  4. O P Vlieger

    Ja en je moet je voorstellen dat de computers aan boord, en dat kun je in films zien, nou niet zo snel waren. De letters verschijnen één voor één op het scherm in het ruimteschip en na 10 seconden kon je dan het woord lezen. Dus die UFO=computers konden wel de weg tussen de miliarden sterren en planeten vinden, maar de radar konden ze niet aan, dus zijn ze neergestort. En tot overmaat van ramp bleek er ook nog eens dat er geen garantie meer was op hun Ruimte-TomTom. Het is als met je roeiboot moeiteloos de oceaan oversteken en bij het oversteken van het kanaal te verdwalen!

      /   Reply  / 
  5. papasan

    Is het nou werkelijk zoveel dommer om dit te geloven dan het geloof van een of andere sukkel die een stok in een slang kan laten veranderen!?!?! Of één of andere sjappie die ondanks dat het water niet was bevroren er overheen kon lopen?!?! Of iemand die een blinde kon laten zien zonder een toverstokje?!?!?

      /   Reply  / 
  6. papasan

    Of ik het geloof is een ander verhaal maar als je je verstand gebruikt is het onozel om te denken dat wij alleen zijn in dit universum.

    Onze aarde is al niet uniek, er zijn er wellicht miljarden soortgelijke planeten die rond een “zon”draaien als die van ons.

    Waarom is ons leven dan “uniek”.
    Ik sta erg sceptisch in het leven, geloof wel dat er meer is, maar ben nuchter en intelligent genoeg om niet als een kudde-dier achter de gelovigen aan te lopen en alles waarop ik geen antwoord weet maar toe te dichten aan één of andere god.

    Indien er al wel andere beschavingen bestaan en ze kunnen hiernaartoe komen, dan zijn ze vast intelligenter dan ons want wij kunnen het “nog”
    niet…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>