Vietnamveteraan filmt Bigfoot (YouTube)

Een Amerikaanse Vietnamveteraan claimt een bigfoot te hebben gefilmd. De groot uitgevallen aap stak de openbare weg over, om vervolgens tussen de bomen te verdwijnen. Frappant is wel, dat ook dit bigfoot filmpje, net als alle andere getuigenissen in het verleden, is gefilmd met ’s werelds meest onscherpe camera.

Toen de aapachtige voor zijn truck de weg overstak, aarzelde Thomas Byers geen moment. Ondanks dat het beest hem dreigend aankeek en gevaarlijk gromde, zette hij zijn wagen aan de kant en filmde hoe het beest in het bos verdween.

Wij blijven ons afvragen waarom nu echt niemand erin slaagt zijn videocamera scherp te stellen, als er een bigfoot verschijnt. Is het omdat dan uiteindelijk uitkomt dat de bigfoot een bij de feestwinkel gehuurd apenpak is?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer