Amerikaan filmt bigfoot in eigen tuin (YouTube)

In december 2010 ontdekte een Amerikaan mysterieuze voetstappen in de sneeuw rond zijn woning. Hij maakte er een filmpje van, dat leidde tot grote consternatie, want  van wie waren de onbekende groot uitgevallen pootafdrukken?

Om hier achter te komen plaatste de man een bewakingscamera op zijn erf, welke nauwgezet iedere beweging vastlegde. Uiteindelijk was het raak, op de beelden is een vage schim te zien, die best wel eens van een bigfoot zou kunnen zijn. Jij mag het zeggen, wat is het?


facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Amerikaan filmt bigfoot in eigen tuin (YouTube)

 1. Pingback: Vietnamveteraan filmt Bigfoot (YouTube) | Hoax

 2. Pingback: 10 mysterieuze Bigfoot waarnemingen | Hoax

 3. Pingback: Belgen zien Bigfoot (bewegende beelden!) | Hoax

 4. guido

  is er een goede foto-video waar hij goed is te zien wij doen namelijk een onderzoek en zouwen gr4aag bewijs willen hebben mail de gegevens graag naar [email protected]

    /   Reply  / 
 5. paul

  nou een keertje waar ik van WALG in een mensenleven,van die arrogante kwallenboys,die dan zogenaamd worden uitgeroepen alszijnde ,hij is de beste DJ ter wereld.En wie roept dat uit,en wie heeft die enge gedachte in zijn hersenen gehad.dan die glimmende hersenen van A van Buren,,aaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhh.ook een jongen van 12jaar kan achter een ,zonder te praten beste DJ ter wereld worden.This een stoei-proces.der onnozelen.Zelfs een kindje van 5jaar kan een knopje indrukken en de techniek doet de rest.WAT ZIELIG DAT IEMAND ROEPT,JJ BENT DE BESTE dj TER WERELD,,wat eng,BAAAAAAAAAH

    /   Reply  / 
  1. paul

   j den draaier,als bij jou thuis de plaatjes zonder dat je de knop aanraakt al beginnen te draaien,dan zul je thuis ook wel geen stroom hebben.hoeveel plaatjes en 12 inch uit amerika wil je van mij kopen,heb er vierduizend.

     /   Reply  / 
   1. J den Draaier

    @paul, hou jij lekker je plaatjes zeelf, want er zot overal een gat in!

      /   Reply  / 
 6. paul

  ik heb heel veel gehuild,en kan het nog steeds niet opbrengen om op mijn vriend zijn kerkhof-te durven komen.het is bizar voor Gods-woorden.

    /   Reply  / 
 7. paul

  dit is de eeste keer dat ik dit op twitter mij laat ontvallen,,sorry mensen op aarde,,,sorry

    /   Reply  / 
 8. paul

  ik mocht het eigelijk niet zeggen,maar voor het eerst kwam er net een diepe traan uit mijn linker oog,sinds lange dagen.ik dank julie voor jullie aandacht,met alle respect

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>