Prins William draagt toupet op trouwerij

Wie het haar van Prins William ziet, denkt al gauw aan een prinselijke crisis. En dan heeft de Engelse prins nog niet eens een bad-hair-day. Daarom heeft de aanstaande van Kate Middelton zichzelf voor de bruiloft een toupet aan laten meten. Zo weet Weekly World News te melden.

Aan de Koninklijke toupet ging een grote vergadering vooraf. Eerst werd nog geopperd de prins kaal te scheren (geen gezicht) of een haartransplantatie te geven (veel te duur).

Gelukkig bracht het Koninklijke archief een oplossing, daarin werd al ruim honderd jaar de toupet van Williams overgrootopa geconserveerd. Een haarstuk gemaakt van het hoogpolige schaamhaar van een lama. Kate Middelton heeft laten weten blij te zijn met de nieuwe look van haar aanstaande: “Het staat hem zo schattig”, liet ze giechelend aan de toegestroomde pers weten.

Een stukje fijn satire om te lachen
, al moeten we toch bekennen dat prins William een haarstukje niet misstaat.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Prins William draagt toupet op trouwerij

  1. Pingback: ‘Kate Middleton ruilt prins William in voor broertje Harry’ | Hoax

  2. Pingback: ‘Bruiloft Kate en William is schijnhuwelijk’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>