Ook Beatrix viert carnaval

Ook de koningin laat het volksfeest onder de grote rivieren niet aan zich voorbij gaan. “Mien, waar is Onze feestneus”, twitterde Beatrix afgelopen vrijdag. Even daarna liet de majesteit weten met de gouden koets en een wodka tonic op weg te zijn naar het zuiden.

Niet alle feestelijkheden konden haar overigens geheel bekoren: “Wel een armoedige optocht hier, dat doen Wij beter op Prinsjesdag”, liet ze via haar Twitter-account weten. Maar even later zit de stemming er weer opperbest in: “Wij worden alom gecomplimenteerd met Onze kostumering. En dat terwijl Wij niet eens verkleed zijn. Kostelijk!

Ook laat de koningin weten veel zin te hebben in haar date met de sultan van Oman: “De Sultan van #Oman schijnt zulke lekkere kebab klaar te maken, dat de Gekroonde Hoofden onder elkaar spreken van de ‘Smultan van Oman.‘”

Je zult je misschien afvragen, waar de koningin haar gevoel voor humor ineens vandaag haalt. De hilarische twitter-berichten zijn afkomstig van een grappenmaker, die een nep-account heeft aangemaakt op naam van de majesteit. Jammer, we dachten dat onze vorstin eindelijk was ontdooid.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>