Jezus doet kiekeboe in hondenkont

In Engeland is de driejarige terriër Angus MacDougal door zijn baasje heilig verklaard. Jezus had de kont van het hondje uitgekozen om zichzelf te openbaren. Het hemellichaam werd door zijn baasje ontdekt, tijdens de maandelijkse wurmencontrole. Hij postte een foto van de mysterieuze verschijning op zijn blog.

Uit godsdienstige hoeken kreeg eigenaar Jonko verontwaardigde reacties. Jezus zou zich volgens de gelovigen nooit openbaren in een hondenkont. Het baasje wordt ervan verdacht erg creatief te zijn met Photoshop.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jezus doet kiekeboe in hondenkont

  1. Pingback: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen | Hoax

  2. Pingback: Jezus doet kiekeboe in 2011 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>