Hoax history: Disney verstopt seks in films (YouTube)

bobbelhoax6In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Volgens onderzoek beginnen kinderen steeds jonger aan seks, maar hoe komt dat? Oplettende kijkers ontdekten verborgen seksuele boodschappen in populaire Disneyfilms. Wil de filmmaatschappij een nieuwe seksuele revolutie ontketenen? Of zijn onderstaande waarnemingen gewoon toevallig?

Zo zien we in de kleine zeemeermin een priester met een bobbel in zijn broek. Ook zien we de duidelijke beeltenis van een dildo in het gouden sprookjespaleis.

Maar ook de in de Lion King zitten verwijzingen naar seks, zo vormt het stof dat opstuift nadat leeuw Simba moe in elkaar stort voor enkele seconden in de lucht het woord sex.

“Trek je kleren uit”
In Alladin betrapt prinses Jasmine de geest en het vliegende tapijt in een seksueel onderonsje. Als goed wordt geluisterd is duidelijk te horen dat de geest, het vliegend tapijt “Take of your clothes” toefluistert. Dezelfde zin komt nog een keer voor in een gevecht met een boosaardige geest. Kan geen toeval zijn, aldus criticasters.

Wat denk jij? Zijn de vermeende verwijzingen expres in de film gestopt of louter gezichtsbedrog?

Lees alle legendarische hoaxen uit de serie Hoax History.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoax history: Disney verstopt seks in films (YouTube)

  1. uwmoeder

    fuck dit

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>