#deomeisje: Pubermeisjes vervelen zich dood op Twitter

Wanneer de verveling toeslaat misdragen pubers zich tegenwoordig op Twitter. Zo dreigde een 17-jarig meisje deze week haar school op te blazen. De puber werd opgepakt door een vijfkoppige politiemacht en moest zonder bh een nacht in de cel doorbrengen.

Scholieren van het Herbert Vissers College in Nieuw-Vennep maakte het veel bonter, zij startte deze week een hetze tegen een dertienjarig meisje. Op Twitter ontstond de buzz dat het #deomeisje, de hoofdrol zou spelen in een erotisch filmpje. Daarin zou ze seksuele handelingen uitvoeren met een deodorantbus.

Op het sociale medium gonsde het van de tweets als “Shit, misselijk van een bepaald filmpje #deomeisje probeer maar ongestoord #voetbal verder te kijken”. Ook zou er een digitaal bewerkte foto circuleren, waarop het hoofd van het meisje op een naakt vrouwenlichaam is geplakt.

Allemaal misselijke pesterijen, waardoor het dertienjarige meisje amper meer naar school durft. Maar de pestkoppen vallen waarschijnlijk snel door de mand, de rector heeft een vermoeden en de ouders van het meisje denker erover om aangifte te doen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “#deomeisje: Pubermeisjes vervelen zich dood op Twitter

  1. kennis

    Ik weet dat de ouders aangifte hebben gedaan van laster en smaad.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>