‘Prins William en Kate hebben seks met condoom’

Op een nieuw prinsje of prinsesje hoeven de Engelsen voorlopig nog niet te rekenen. Zonder condoom komt prins William er bij Kate niet in. Vanaf dit weekend heeft het aanstaande koningskoppel zelfs een eigen condoomlijn. De rubbers zijn bij de drogist te koop onder de naam ‘Kroonjuwelen’.

Een pakje bevat drie condooms in een paarse verpakking met een foto van Prins William en Kate Middleton. En garanderen een ‘klassevolle’ vrijpartij. “Net als een koninklijk huwelijk is de geslachtsgemeenschap met een geliefde een onvergetelijke gelegenheid”, aldus de makers.

Bij Britse royaltywatchers gaat het prinselijke condoom er echter niet omheen: Dit is smakeloos en kwetsend. Prins William heeft een goed gevoel voor humor, maar dit is een goedkope manier om geld te verdienen”, aldus de redactrice van het magazine Majesty Ingrid Seward.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Prins William en Kate hebben seks met condoom’

  1. Pingback: ‘Koninklijke’ kotszakjes voor bruiloft William & Kate | Hoax

  2. Pingback: Portret Kate Middleton verschijnt in snoepje | Hoax

  3. Pingback: ‘Willem Alexander krijgt eigen vibrator’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>