‘Justin Bieber is voor bouw moskee Ground Zero’

Het Canadese kindsterretje Justin Bieber houdt zich tegenwoordig ook bezig met het oplossen van de wereldproblematiek. In een interview zegt hij de bouw van een moskee nabij Ground Zero te steunen. (zie artikel)

Moslims moeten volgens de zanger kunnen bouwen wat ze willen: “Ik was 7 toen er op 11 september twee vliegtuigen in het WTC vlogen, nu ben ik 16. Ik snap niet dat mensen er nog steeds zo’n punt van maken.”

In het interview zegt Bieber ook dat Christenen veel van Moslims leren: “Moslims zijn ‘super cool’ en Christen ‘lame-o-rama.” De bouw van de moskee zou volgens de zanger kunnen helpen in het starten van een dialoog: “That will be awesome”, aldus Bieber.

De uitspraken hebben tot commotie geleidt onder het Amerikaanse volk. Maar in feite zijn Biebers uitspraken over Moslims het zoveelste uit satirisch oogpunt verzonnen nieuwsbericht om te lachen. De grappenmakers kunnen trots zijn, zelfs CNN maakte er melding van.

Lees ook: 8 verzinsels over Justin Bieber

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “‘Justin Bieber is voor bouw moskee Ground Zero’

 1. Hafsa

  AWESOME.
  zou ook goed zijn.
  en best goed tot hij moslims respecteert echt een goed mens :)

    /   Reply  / 
 2. L Louitje

  F B der trapt toch niemand in deze hoax, want je hebt het over een ZANGER. En iedereen weet dat ie van alles is maar geen zanger.
  Hij is Homo, hij is 52, hij is een moederverkrachter, hij is een sadist die kleine meisjes slaat, hij wil niet naar zijn oma luisteren, hij is gemaakt door een paar handige zakkenvullers enz enz… Maar hij is geen zanger! Dus de volgen keer een beetje opletten en goed de status doornemen van ‘t wezentje voordat je zomaar iets schrijft F B

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Grappenmakers kleuren Canadese rivier groen (YouTube) | Hoax

 4. L Louietje

  Laten we nou eens voor de aardigheid aannemen dat hij echt is, hij is 16 en wereldberoemd, hij gaat de hele wereld over, slaapt in luxe hotels en verdiend, nou ka zijn manegers dan, bakken met geld.
  Het is natuurlijk niet zo, maar layen we het voor ons gemak maar eens aannemen, dan is ie op zijn 20e zwaar verslaafd aan de drugs’ De cocaïne en heroïne dealers staan in rijen te wachten voor zijn hotelkamerdeur. Op zijn 21e is ie dan dood. En de manegers gaan dat dat viere met al het geld dat ze aan en door hem hebben verdiend. Ik vraag mezelf dus af of ie geen moeder heeft die daar op let? De junk Meachael Jackson heeft het nog 50 jaar volgehoyden om te leven, maar die Justin Nieber haald echt geen 5 jaar meer. Want je kunt er rustig van uit gaan dat ie nu al aan de drugs is.

    /   Reply  / 
 5. merve

  ik vin het heel lief wa justin bieber doet want ik zelf ben ook een moslim.en wat L Louietje zegt is hellemaal niet waar zij weet er niks van dus moet ze haar bek houden

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>