‘Betalen voor wc Ryanair was vroege aprilgrap’

De Budget luchtvaartmaatschappij Ryanair zegt na alle kritiek, dat het aanstellen van toiletdames voor de vliegtuigtoiletten een grapje was.

Nadat er bekend was gemaakt dat reizigers €1,12 moesten betalen om hun blaas te legen, was het hek van de dam. Vooral de bond van ‘vrouwen met voortdurende blaasontsteking’ protesteerde hevig.

Nu zegt een woordvoerder van Ryanair, doodleuk dat het om een grapje ging. En verteld ze vandaag dat haar baas Michael O’Leary waarschijnlijk gewoon hardop dacht.

Wel neemt de luchtvaartmaatschappij nog andere toeslagen in overweging. Zo is het waarschijnlijk dat mensen boven de 150 kilo, per kilo overgewicht binnenkort €1,76 meer betalen. Ook moeten mensen met lange teennagels of borsthaar extra bijbetalen. Als tegenprestatie wordt gedacht over een kortingsregeling voor mensen met anorexia, maar die moeten dan wel samen op één stoel zitten.

De luchtvaartmaatschappij vraagt al geld per koffer en het eten en drinken aan boord.

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Betalen voor wc Ryanair was vroege aprilgrap’

  1. Pingback: Ryanair wil stewardess laten landen | Hoax

  2. Pingback: Ryanair biedt bunga bung Berlusconi escape aan | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>