‘Charlie Sheen dood na snowboard ongeluk’

Acteur Charlie Sheen zou op tweede Kerstdag zijn omgekomen bij een snowboard ongeluk op de piste van het Zwitserse Zermatt. Zo melden Amerikaanse media.

Getuigen weten te melden dat Sheen in zijn hoge snelheid de controle over zijn board verloor. De acteur kwam met zijn hoofd tegen een boom tot stilstand. Met een helikopter is Sheen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Alwaar hij aan zijn verwondingen zou zijn overleden.

Alweer een doodverklaring aan het adres van Charlie Sheen. In werkelijkheid zet de acteur volgens de Telegraaf deze kerst de kerststukjes buiten met zijn nieuwste scharrel, de blonde Denise Richards. Sheen was dit jaar niet de enige die stiekem niet dood ging, zie ons jaaroverzicht.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “‘Charlie Sheen dood na snowboard ongeluk’

 1. Pingback: Ook Jeroen Krabbe, Adam Sandler en Eddie Murphy dood na snowboard ongeluk | Hoax

 2. Pingback: Aanstichter celebrity doodmeldingen dood aangetroffen | Hoax

 3. Matthew

  Charly is niet dood, dat is weer één van de leugens van de media, hij is tot op de dag van vandaag nog in leven en hij probeerd iedereen te informeren waar de media nu eenmaal mee bezig is, zoek maar op Google, “Charly Sheen New World Order”.

  Doe onderzoek

    /   Reply  / 
 4. Ugur Sariusta

  ik zou zeggen dat meneer Charlie nog aan drugs en drankproblemen zit maar dood is ie nog niet. wat ik vandaag heb gelezen was niet best op zich want Charlie Sheen is ontslagen door Warner studios omdat hij een grote opmerking gaf aan de producent van de serie two and a half men.
  jammer dat het zo is verlopen.

    /   Reply  / 
 5. b

  haha hij is idd ontslagen, maar dan is hij wel van die overhemden af!!!!

    /   Reply  / 
 6. b

  ik vond hem wel de grappigste van de 3 in die serie

    /   Reply  / 
 7. Ernard

  Oke hij is de tweede Herman Brood whaha,,laat hem,,ja tooch.. Als de serie maar doorgaat. Het is superrr.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>