Geest Michael Jackson gezien op de maan

Foto’s afkomstig van het Amerikaanse International Space Station zouden bewijzen dat Jacksons geest na de dood van de King of Pop zou rondspoken op de maan. Jackson zou slapen in een maankrater en regelmatig zijn moonwalk oefenen.

De dansjes zouden volgens NASA al met een normale sterrenkijker te zien zijn. Medewerkers ontdekte de geest van Michael bij toeval, eerst werd de waarneming betiteld als ‘een vreemd mannetje met een hoed en glitterpak, met een raar loopje’.

“Ik kon mijn ogen niet geloven, maar hij was er echt, vlak voor mijn ogen, Michael Jackson op de maan”, aldus een medewerker van NASA in een interview met Weekly Weird News. “Ik zag zelfs Michaels aap Bubbles, het is echt niet te geloven. Michael was waarschijnlijk te gek voor de aarde en is daarom op de maan gaan wonen.”

Familie en vrienden van Michael Jackson hebben verheugd op het nieuws gereageerd: “Het is geweldig dat Michael nu eindelijk kan zijn, wie hij wil”, aldus acteur en goede vriend Chris Tucker.

Maar er zijn ook geruchten dat de foto’s een hoax zouden zijn, ter promotie van Michaels nieuwe album. Maar geluidstechnicus Quincy Jones, spreekt dit tegen: “Michael en ik hebben heel lang gewerkt aan het nieuwe album. Hij zond mij de nummers toe vanuit zijn huis op de maan en ik mixte ze hier op aarde af.”

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Geest Michael Jackson gezien op de maan

  1. Thierry

    Haha, Bubbles leeft gewoon nog..

      /   Reply  / 
  2. Lennard.

    Hahaha, ik ehb veel slechte verhalen gehoord. Maar dit is toch wel állerálleréaller slechtste!!
    Dat plaatje van Michael was tijdens een concert in 200 gemaakt, en word hier gewoon bij geplakt..
    Jezus wat slecht zeg hahahahaa
    Wel complimenten over de te slechte grap.

      /   Reply  / 
  3. Jakob

    Lennard, het was 1995 tijdens de MTV Awards…

      /   Reply  / 
  4. HaHa

    PHOTOSHOPT!!! DUIDELIJK.. DID IS EEN BILLIE JEAN PEFORMANCE
    JULLIE HEBBEN GEWOON ZIJN LICHAAM UITGEKNIPT EN OP DE MAAN GEPLAKT
    HOE DOM DENKEN JULLIE DAT MENSEN ZIJN… ??? GEWOON PUUR ONZIN!!!!!1

      /   Reply  / 
  5. Lore

    Pff,wat voor een bullshit is dit… Laat Michael met rust,nu is hij dood en zelfs dan heeft hij geen rust.. schandalig.

      /   Reply  / 
  6. patricia

    jeetje wat kunnen sommige mensen toch veel liegen over hem, hebben Ze niks beters. en ik kan ook zeggen ik heb hem gezien weet je waar hij was bij mij aan de deur:)nou goed:)waarom laten ze hem niet met rust ook al is ie dood? arme man.hij is al bijna 2 jaar dood en heb nog geen rust schande gewoon. als wij dood gaan doen ze niet zo praten.alleen omdat hij goeie man was en beroemd is.mensen die hem gek aan steek en rare dingen over hem praat zijn jaloers.ze mocht willen hun Zo goed was. ik mis hem en blijf van hem houden.
    mj i always love you for ever till i gone to

      /   Reply  / 
  7. Mechiel Jaszoon

    M J nu weer op de maan te zien, dat kan wel kloppen; hij si daar om zijn Moonwalk bij te spijkeren. Nooit gehoord zeker van ”t mannetje op de maan’? deze is dus choreograaf. het maanmannetje heeft het Moondancing tot op grote hoogte ontwikkeld. En jeweet dansen is een combinatie van lopen, pasjes maken en bovenlichaam bewegen. En daarom is M J nu weer naar de maan terug om die andere dingen ook te leren.

      /   Reply  / 
  8. Pingback: BREKEND: Facebook stopt op 15 Maart | Hoax

  9. amina

    ik denk ook dat het niet echt is de foto want ten 1)op de twee foto’s zie je dezelfde move ten 2)geesten kun je niet fotografer je kunt ze misschien wel zien maar niet fotograferen en ten 3) het kan dat micheal jackson zijn geest op de maan zit er waarom zit perse michael jackson het kan ook een andere meeneer zijn je ziet het niet eens goed

      /   Reply  / 
  10. Carolin

    mischine is het waar,wie weet,ge kunt nie alles wete homofielen!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>