Tienermeisjes lopen stage in hoerenbuurt

Gewoon een paar dagen meedraaien met de hoeren”, dat leek twee meisjes van 14 en 15 jaar een leerzame ervaring. Op hun eerste stagedag bleef het echter niet bij ouwehoeren alleen en hadden de twee bakvissen seks met een pooier. “Achteraf is het fucking dom geweest“, aldus één van de meisjes.

Het begon allemaal als een grapje. De twee meiden uit Leeuwarden wilden wel eens zien wat prostitutie inhield. Een gemakkelijke manier om geld te verdienen, was hun opvatting over het beroep.

Dus logen ze dat ze 16 en 17 waren en zochten contact met een pooier. De man vond hen echter te jong om achter het raam te mogen zitten, maar een maatschappelijke stage als escort meisje was geen probleem.

De man zou foto’s van de twee op zijn website zetten en de helft van hun inkomsten mochten de meisjes houden. Maar dan wilde hij de twee nog wel even ‘testen’. De dag erna zouden de meisjes hun eerste klant hebben. Zover is het niet gekomen de ouders van de meisjes kwamen erachter en de politie pakte de ‘stagebegeleider’ op.

De man wordt aangeklaagd wegens seks met een minderjarigen, de uitspraak is over thwee weken. Wij vinden de bakvissen nogal naïef, stagelopen bij de hoeren is hetzelfde als een slaapfeestje op een kinderdagverblijf.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>