Nederland toch kampioen, Spanjaarden gebruikten doping

Octopus Paul zat toch fout! Niet Spanje, maar Nederland zou het wereldkampioen voetbal hebben gewonnen. Geen spellingsfoutje dit keer. Het Spaanse team zat keihard aan de doping.

De Spaanse dopingdokter Eufemiano Fuentes beweert dat hij de Spaanse topvoetballers van stimulerende middelen heeft voorzien.

Als ik alles vertel wat ik weet, dan kan Spanje vaarwel zeggen tegen de Europese en wereldbeker.” Zou de gynaecoloog afgelopen weekeinde hebben laten weten aan enkele celgenoten, zo meldt de krant Marca.

Fuentes zat een nacht in de cel op verdenking van betrokkenheid bij ‘Operacion Galgo’. Vier jaar geleden was hij een van de betrokkenen in de bloeddopingzaak rond Jan Ullrich en Ivan Basso, de zogeheten ‘Operacion Puerto’.

De bewering heeft in Spanje tot veel commotie geleidt. Bondscoach Vicente del Bosque reageert verontwaardigd: “Ik heb niets geconstateerd dat een verdachtmaking zou rechtvaardigen. We maken ons niet druk om deze beschuldigingen. Het is lariekoek: we hebben het WK zonder doping gewonnen.” En dat betwijfelen wij dus!

Nederland toch kampioen, Spanjaarden gebruikten doping:

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Nederland toch kampioen, Spanjaarden gebruikten doping

  1. jan

    zou toch geweldig zijn?:D

      /   Reply  / 
  2. --

    Oja, khoop het wel.

      /   Reply  / 
  3. Auke

    Als dit ook in Spanje tot commotie leidt, zal er wel een kern van waarheid in zitten. Maar het zou mij alleen een slecht gevoel geven als Nederland toch uitgeroepen zou worden als Wereldkampioen. Dan voel ik me als Nederlander blij gemaakt met een hond in de pot. Dan maar op de normale, sportieve manier! ik kijk uit naar het WK in Brazilie, maar ook in Rusland en Qatar. De kans bestaat gewoon dat we er wel een wereldkampioenschap uitslepen zoals het hoort, door elke wedstrijd te winnen!
    En Bertje; Blijf alsjeblieft!!

    Auke

      /   Reply  / 
    1. Lusan

      Ik begrijp best dat je liever had gehad dat we in de finale al gewonnen hadden. Maar iedereen die keek, wist dat het winnende punt van spanje onterecht was. Bij het kleinste duwtje kreeg nederland een gele kaart en spanje kon veel meer maken. Wie is hier nou onsportief? Wij, als we alsnog de wereldtitel toegekend krijgen omdat spanje aan de doping zat? Of de scheidsrechters, omdat ze nederland overal een gele kaart voor gaven en te lui waren om goed te beslissen over de buitenspel die gemaakt was???

        /   Reply  / 
  4. Claudia

    WATTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    NEDERLAND HEEFT GEWONNE

    YEAAAH

    OLEY OLEY OLEY OLEY

      /   Reply  / 
  5. Roelof van de Kerk

    jajaja, was ook op laatste ek toen Rusland “Doping” zou hebben gebruikt. Ze moeten eerst met bewijzen komen voordat je iets zegt.

      /   Reply  / 
  6. hallo

    ik vind het maar dom.
    dat je zo spel niet kan winnen zonder doping.
    ik vind het zielig van spanje. ze hebben nederland te kakken gezet bij het WK. Alleen door hun domme fout.

      /   Reply  / 
  7. tim

    Dit is echt onzin! Dat Spanje doping gebruikte
    geloof ik best, maar Rusland deed dat het afgelope EK ook!
    Dat betekende toch ook niet dat Nederland door was in plaats van
    Rusland?

      /   Reply  / 
    1. Maikel

      je hebt helemaal gelijk tim als het dr op aan gaat zijn we allemaal jankerds somige dan ook niet maar ik denk niet dat er doping in het spel zit want anders had spanje niet mee kunnen doen aan het wk dus het is lariekoek en mocht het wel waar zijn dat het zo is dan mooi meegenomen maar wel laat en dan alsnog niet terecht gewonnen greets maikel

        /   Reply  / 
    2. tycho

      jonge niemand weet of het echt zo is,
      ik geloof het niet want dan was het allang op het nieuws geweest toch??

      ik zou het wel willen maar ik denk dat dit gewoon een leugen van een fan ofzo is

        /   Reply  / 
  8. girlpower

    Ja maar Spanje heeft wel Gewonen want eerst waas het kk buiten spel toen weer niet Dus octo van sponge heeft tooch gelijk

      /   Reply  / 
    1. uhm...

      Jaaaa Girlpower…. ik wil niet heel veel zeggen, maar dat doelpunt was alles behalve buitenspel. In eerste instantie was het inderdaad buitenspel, maar toen werd de bal onderschept en deed de speler die op dat moment buitenspel stond niet mee aan het spel. De paas daarna die wel aankwam was absoluut geen buitenspel… Ik baal er ook van, maar realiteit is nou eenmaal realiteit.

      On:
      Aan de ene kant zou het geweldig zijn dat Nederland alsnog gekroond zou worden tot wereldkampioen, alleen is het helaas niet realistisch.
      Kijk maar naar het schandaal in Italië, de serie A kent geen kampioen in het seizoen 2004/2005. Ook zou de euforie in Nederland min of meer al verdwenen zijn. Jammer maar helaas, ik denk niet dat het erin zit, ondanks dat ik het wel zou willen!!

        /   Reply  / 
  9. Jan de man

    JEEEUUUHH, dikke party, NL Wereldkampioen.
    Speel toto op toto.nl :p

    Laatr guys

      /   Reply  / 
  10. Ton

    dit is nou echte kletskoek. Hopen op een struikelend spanje. Die vrouwenarts zit in de cel en is rancuneus. Hij schreeuwt om aandacht! Latern wij toch niet in die val lopen. Aandachtvragers negeren!

      /   Reply  / 
  11. Jumaa

    o my god denk eens na allemaal?!
    het zelfde vehaal als 2 jaar geleden, toen nederland een kop kleiner werd gemaakt door rusland met 4-1 in de kwart finale van het EK. toen werd er ook gezegd dat het russische elftal waarschijnlijk doping heeft gebruikt. en wat bleek achteraf? DAAR WAS NIKS VAN WAAR!
    11 juli dit jaar heeft spanje nederland vernederd met prachtig voetbal en een prachtige goal in de finale van het WK, waardoor ze kampioen zijn geworden, en wordt er nu opeens gezegd dat het spaanse elftal waarschijnlijk doping heeft gebruikt? haha juich maar niet te vroeg net als 2 jaar geleden, dit is nonsense

    nederland heeft gewoon terecht verloren van spanje en kan niet tegen zijn verlies!

      /   Reply  / 
    1. arno

      haha ja lul maar raak mooi voetbal vernederd er klopt geen reet van die spaanse hadden omgekochte cheidsrechters nodig en vette overtrdingen en onterechte rode kaart en onterecht doelpunt nederland niet tegen verlies kunnen? we hebben zo vaak verloren en geaccepteert maar als je deze wedstrijd hebt gezien op 11juli 2010 dan heb je gezien dat spanje prut speelde en alles nodig dus ook doping en omgekochte scheidsrechters

        /   Reply  / 
  12. Rick

    hmm, als ze nu nog kampioen zouden worden, wat heb je er nog aan? niet iedereen gaat ineens feest vieren ofzo..

    leeeeeeeuk.. not.

      /   Reply  / 
  13. paco

    ondertussen heeft Spanje weer een ander titel<de EK 2012.
    Die doping is zeer goed,zeg.
    Of mischien toch toe geven dat Spanje gewoon de bste team is?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>