‘Blueslegende B.B. King dood’

Nadat vandaag ook al de koning van de humor, Leslie Nielsen op 84 jarige leeftijd overleed aan een longontsteking. Lijkt ook blueslegende B.B. King te lol in het leven te hebben verloren.

Op Facebook en Twitter circuleren berichten dat de beste man een koudje zou hebben gevat. Gelukkig luisteren digitale overlijdensberichten nooit zo nauw. De 85-jarige B.B. King is noa alive and kicking.

Het gerucht is ontstaan nadat er enkele data van zijn waren geannuleerd. Maar vandaag zijn er juist ook extra data aan zijn tour toegevoegd. Voor het eerst sinds jarin speelt de blueslegende binnenkort weer in Australië.

B.B, King nam zijn eerste album op in 1949, bracht 75 albums uit en won 15 Grammy Awards.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>