Buitenaardse wezens willen Obama dood (YouTube)

De Amerikaanse Colleen –aluhoedje- Thomas voorspelt binnenkort een invasie van buitenaardse wezens. De marsmannetjes hebben volgens de vrouw geen kwaad in hun zin, ze komen ons juist redden.

Alleen Obama en zijn volgelingen moeten oppassen, volgens de zienster zal de president op zijn staatsbezoek in India worden verrast door een Tsunami, veroorzaakt door buitenaardse wezens, alleen tegenstanders van Obama zullen de vloedgolf overleven. Het is duidelijk dat mevrouw geen fan is van de Amerikaanse president en zijn kiezers.

Colleen Thomas deed ooit de administratie in de gezondheidszorg, maar sinds enkele jaren noemt ze zichzelf de moeder van alle Aliens.

Volgens Thomas was ook de Tsunami in 2004 het werk van buitenaardse wezens. Waar waren de lichamen van de slachtoffers? Die waren er niet en volgens Thomas kan dit alleen omdat de lichamen zijn opgegeten door reptielen afkomstig van een andere planeet.

Thomas is een ster in het bedenken en vertellen van spannende doomscenario’s. Houd je van een spannend verhaaltje voor het slapen gaan, dan raden we je zeker aan eens één van haar filmpjes op YouTube te bekijken. Let op: speeltijd 26 minuten!

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Buitenaardse wezens willen Obama dood (YouTube)

 1. utrecht

  ik ben op zoek naar een serieuze relatie whaaa
  ik dit stomme reclamefilmpje nu al 10 keer gezien in 10 minuten tijd ik denk dat ik deze site maar eens een poosje links laat liggen!

    /   Reply  / 
  1. FC Futtecht

   Neem een hod, een keeshond blahahahahaf
   Een keeshond en een mafkees tesaman whahahaf

     /   Reply  / 
 2. Pingback: Vogel, ufo of iets anders? | Hoax

 3. makita

  waarom ontbreekt de ondertiteling.ik ga aan dit soort onzin niet meer mijn tijd aan spanderen.onderwerp geweldig je kan een mooien film van maken.als die zo saai word als dat filmpje dan kijk er niemand.dus ik heb het al gezien en mij is dit filmpje te saai

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>