China zoekt Bigfoot met borsten

Sinds 30 jaar gaat China weer serieus op zoek naar een Bigfoot. De groot uitgevallen wilde mannetjesaap (heel raar, volgens de Chinezen heeft deze Bigfoot borsten), zou zich schuilhouden in de provincie Hubei. Organisator van de expeditie is de Hubei Wild Man Research Association, die voor het speurtochtje nog op zoek is naar enthousiaste deelnemers.

De expeditie wordt georganiseerd na de ontdekking van grote onbekende pootafdrukken en zwarte haren. Met de tocht hoopt de organisatie voor eens en altijd een eind te maken aan de discussie over het wel dan niet bestaan van de Bigfoot. En daarmee zet de club Chinese Bigfoot believers dus direct hun bestaansrecht op het spel.

De groep avonturiers zal cameraā€™s achterlaten, die het onherbergzame bosgebied in de gaten moeten houden. We verheugen ons al op de eerste onscherpe en schokkerige beelden van een lopende zwarte schim, die volgens de onderzoekers een Bigfoot zou moeten zijn. We houden je op de hoogte!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “China zoekt Bigfoot met borsten

  1. Pingback: 10 mysterieuze Bigfoot waarnemingen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>