‘Weer gratis pinnen bij ING’

big-bosshoax6Wat een rotweer gisterenavond, zoveel regen is zelfs voor de diehard hangjongere te nat. En daarom hingen YyOunGEImAR, BigbossBM, J50cen_10hotmai, rastaella en KwameKwanzaa gisterenavond niet op hun vaste hangplek, maar op Twitter.

Hier deden ze eigenlijk hetzelfde als ze normaal buiten deden, een beetje voorbijgangers achterna schreeuwen en voor de gek houden: “Hé je veter is los man….”,  “Hé man je hebt een lekke band…” of “Gewoon gratis pinnen, hier om de hoek, moet je kijken, je bent echt dom als je niet gaat…”

gratis-pinnen

De jongens zullen zich vast verkneukeld hebben aan het idee dat ze met hun valse berichtjes over gratis pinnen, andere mensen hebben overgehaald om door de zeikende regen toch even te kijken of de geldautomaat echt gratis geld spuugde.

ING_webcare had zijn handen vol om de berichten tegen te spreken, maar gaf om 10:00 het sein brand meester.  (Hulde!!)

ing-webcare

In augustus zorgde berichten op Twitter voor grote commotie bij geldautomaten in de hoofdstad. De geruchten over gratis geld hadden toen als gevolg dat enkele banken uit voorzorg hun geldautomaten uitzette.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Weer gratis pinnen bij ING’

  1. Pingback: Best hoax ’10: Gratis pinnen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>