Student pleegt zelfmoord na sekstape-grap

Een Amerikaanse student (18) is van de brug afgesprongen, omdat twee medestudenten een zieke grap met hem hadden uitgehaald. Zijn klasgenoten installeerde een verborgen camera op zijn slaapkamer en streamde zijn sekspartij met een andere jongen rechtstreeks op het Internet.

De politie heeft de twee zieke geesten met slechte gevoel voor humor inmiddels gepakt. Dharun Ravi en Molly Wei worden ervan verdacht de slaapkamer van hun medestudent te hebben betreden om hier een verborgen camera te plaatsen. Met deze camera werd op 19 september een vrijpartij tussen twee homoseksuele studenten opgenomen en via Internet uitgezonden. Om zoveel mogelijk bezoekers te trekken werd de webcast op Twitter aangekondigd. Drie strafbare feiten in totaal, die jongens zijn waarschijnlijk wel voor een paar jaar van de straat af.

De gefilmde homoseksuele student kon niet langer leven met het idee dat mensen wereldwijd hebben meegekeken met zijn sekspartij. Donderdag maakte hij een einde aan zijn leven door van de wereldberoemde George Washington Bridge af te springen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>