Helikopter moet Tomtom-slaaf redden

bestelbus klemfailVakantiegangers die tijdens hun reis slaafs de aanwijzingen van hun Tomtom blijven volgen, dat moet een keer fout gaan. En dat gebeurde ook…  Een Zwitserse automobilist die slaafs zijn gps volgde, heeft zichzelf klemgereden op een bergpad. De verdwaalde pechvogel kon geen kant meer op. En moest tenslotte met auto en al door een reddingshelikopter naar de bewoonde wereld getakeld worden.

“Blijf deze weg volgen”, bleef de Tomtom van Robert Ziegler doordrammen. Het ding had hem nog nooit in de steek gelaten en dus deed Robert braaf wat de lieve elektronische vrouwenstem hem opdroeg.

Intussen werd de bergweg steeds smaller en op het moment dat zijn Tomtom hem opdroeg om te keren, zat zijn witte bestelwagen muurvast op een bruggetje op een berg ergens in de buurt van Bergün.

De gestrande automobilist belde de wegenwacht, die hem met een reddingshelikopter te hulp kwam. “De man zei achteraf dat hij niet gezien had dat hij een bergpad was ingereden. Nochtans moet hij een kei van een chauffeur zijn om zo ver op het smalle geitenweggetje te zijn geraakt”, aldus zijn moedige redder, de helicopterpiloot.

helicopter2helicopter

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>