Bill Cosby wil president worden

Nu Obama de eerste donkere president is, ambiëren ook andere gekleurde Amerikanen het presidentsschap. Zo circuleert er een mail met nieuwe wetsvoorstellen van niemand minder dan Bill Cosby, de comedy acteur met zijn foute streepjestruien uit de jaren 80 televisiehit de Cosby show. (Nee, de beste man is nog niet dood) Echter zijn de ideeën van Cosby, in tegenstelling tot die van Obama, bizar rechts.

Zo mag er binnen de landsgrenzen van Amerika alleen nog maar Engels worden gesproken, wie dit niet kan moet het aan de grens leren.

De grenzen gaan dicht, geen import en geen export meer, eigen volk eerst, wat er niet is heb je ook niet nodig. Goederen die toch nog geïmporteerd worden, worden belast met 100% belasting.

Scholieren die goed hun best doen op school en hoge cijfers halen, worden aan het eind van de schoolweek beloond met extra zakgeld.

Om misdaad tegen te gaan, wordt de Turkse methode ingevoerd. De eerste keer stelen, wordt bestraft met het afhakken van je hand. Wie zich schuldig maakt aan moord wordt op diezelfde manier ter dood gebracht.

Cosby hoopt dat hij met zijn geboden niemand op zijn teentjes trapt. Hij belooft zijn stemmers een beter Amerika en vraagt de bevolking aan hem te denken bij de komende verkiezingen. Cosby neemt afscheid met de woorden, “Gos bless America!!”.

Het is duidelijk dat Cosby niet de werkelijke afzender is van de mail. De zure comedyacteur kan zelfs niet om de mail lachen, op zijn Facebook laat hij weten niet gediend te zijn van de verzinsels.

De originele spammail:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>