21.000 gasten op feest na uitnodiging op Facebook

jarigfailDe Britse Rebecca wordt deze week 15, en daarom geeft de tiener een feestje voor haar 15 beste vriendinnen. De uitnodiging verstuurde de puber via haar Facebookprofiel, maar voegde er per ongeluk haar adres en telefoonnummer aan toe. Binnen afzienbare tijd hadden niet alleen haar 15 beste vriendinnen de uitnodiging bevestigd, maar ook 21.000 anderen voor Rebecca onbekende Facebook-gebruikers hadden zich aangemeld om mee te komen feesten.

Om de ongenodigde partycrashers buiten de deur te houden verwijderde de moeder van Rebecca de pagina met de uitnodiging. Intussen hadden zich echter Facebookgroepen gevormd die de uitnodigen verder doorstuurde, inclusief een foto van Rebecca. En zelfs beroemdheden als Justin Bieber, Stephen Hawking, Susan Boyle, Stevie Wonder en Rick Astley bevestigde de uitnodiging via hun zeer waarschijnlijk valse Facebook-profiel.

Rebecca’s feestje wordt gehouden op 7 oktober. Hoeveel mensen er uiteindelijk bij de tiener op de koffie en taart zullen komen is onbekend. De ongenodigde gasten zullen worden opgewacht door de politie, welke deze dag extra in de wijk patrouilleert en in zal grijpen wanneer dit nodig blijkt te zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “21.000 gasten op feest na uitnodiging op Facebook

  1. Pingback: Chaos op Thessa’s Facebookparty | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>