Serena Williams heeft neus Michael Jackson

Terwijl de erfenis van King of Pop Michael Jackson nog steeds niet volledig is verdeeld, is tennisbabe Serena Williams er met zijn neus vandoor. Michael Jacksons neus raakte vlak na de autopsie op zijn lichaam kwijt. Jackson zou in zijn testament hebben vastgelegd dat Serena zijn neus zou erven.

De sexy tennisdame Serena Williams werd deze week gespot op een feestje in New York. De diva droeg een opvallende jurk met luipaardprint, maar alle ogen waren gericht op haar neus. Intussen wordt er druk gespeculeerd over een mogelijke nosejob. Zie hier de foto’s en oordeel zelf.

De laatste jaren droeg Michael Jackson een soort fopneus, zijn eigen reukorgaan was door alle mislukte operatie’s zo beschadigd dat het niet meer toonbaar was. De King of Pop schreef in zijn testament dat hij ook graag een succesvolle tenniscarrière had gehad en dat hij hoopt dat Serena Williams deze wens in vervulling kan laten gaan.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Serena Williams heeft neus Michael Jackson

 1. Laatbloeier

  Toch sneu als je niets beters hebt te doen dan dit soort flauwe onzin te schrijven. Beste Fred, laat Michael Jackson toch eens met rust!

    /   Reply  / 
 2. Thierry

  Wat voor zielig mannetje moet jij zijn om zoiets te schrijven. Ga je eigen frustraties maar lekker ergens anders uiten. Want vergelijk jij jezelf eens met MJ, en denk dan na… wat heb ik eigenlijk nou bereikt?

    /   Reply  / 
 3. DARINKA

  hahahahahaah zielig ben je echt !!!!!!!!!!!
  moet je eens naast Michael staan dan kijk en vergelijk……….

    /   Reply  / 
 4. Pingback: De 25 grootste verzinsels over Micheal Jackson | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>