Burgemeester zonder geld verzint natuurramp

Ojee, Burgemeester Ademar Pinto Rosa kan zijn hypotheek niet meer ophoesten. Ach, dan verzin je toch gewoon een natuurramp, bij een beetje overstroming stromen de hulpgoederen namelijk met bakken binnen.

Zo loog de burgervader dat tien huizen en twee bruggen, waren getroffen door een overstroming. Mag ik even vangen? Kassa, 900.000 euro noodhulp van de regering, daarmee kon de burgemeester ook nog eens goed uit eten en naar de hoeren.

Helaas liep alles toch nog in de gaten. Een officier ontdekte dat het in het ‘getroffen’gebied helemaal niet had geregend. Als de burgemeester schuldig is moet hij het geld terugbetalen en kan hij ontslagen worden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>