Paling penetreert Chinese palingroker

unagifailToen de Chinese palingroker Yan Smit in een vat vol palingen viel, vond hij het eerst eigenlijk best lekker. Totdat één van de glibberige dieren een warm heenkomen leek te zoeken en via zijn poepgat zijn darmen in kroop.

De man was op de rand van de bak gaan zitten, toen een collega hem aan het schrikken maakte, belandde hij pardoes tussen de honderden krioelende palingen, die op het punt stonden om gekookt te worden.

Al snel kropen de vissen in zijn broek. “Ik voelde er één in mijn achterste,” zegt de pechvogel tegen The Sun. Yan schaamde zich zo dat hij bleef doen alsof er niets aan de hand was, maar al snel werd de pijn erger, zo erg dat hij in elkaar zakte.

In het ziekenhuis werd het glibberige beest operatief verwijderd “De paling had de patiënt van binnenuit opgegeten,” zegt de dokter die hem behandelde. “Als hij iets later was geweest, was hij overleden.”

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paling penetreert Chinese palingroker

  1. joep poep

    Beter hier geloven dan daar na gaan vragen. Kontje paling verhaal is een nieuwe versie van broodje aap!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Vis zwemt plasgaatje man in | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>