Oplaadstekker UIT het stopcontact tijdens het bellen!

Wil je langer leven als vandaag, haal dan je mobiele telefoon uit het stopcontact wanneer je belt! Veel mobiele bellers stellen zichzelf elke dag bloot aan een elektrische schok met levensgevaarlijke gevolgen.

Zie deze vreselijke foto’s van een jongeman die zijn telefoon opnam, toen het apparaat nog steeds aangesloten was op het lichtnet. Een paar seconden later kwam de pechvogel onder stroom te staan en sloeg hij met een enorme gil tegen de grond.

De jongeman mag van geluk spreken dat zijn ouders hem hoorde, zo werd voorkomen dat er brand ontstond. Met verbrandde vingers en een trage hartslag werd de jongen naar het ziekenhuis vervoerd.

Fabrikanten zouden dit het elektrocutie gevaar expres in de doofpot hebben gestopt, maar gelukkig zijn er altijd nog bezorgde burgers die dit bericht, inclusief dramatische foto’s, dagelijks aan hun vrienden en familie spammen.

Je kunt misschien maar beter het zekere voor het onzekere nemen, maar wij kunnen je bevestigen dat dit bericht volkomen onzin is. Bellen met je telefoon is ongevaarlijk, mits het stroomdraad niet is beschadigd.

Wij kwamen deze spam-mail al eerder op het spoor, maar na een bezorgde mail willen wij dit verzinsel met liefde nog eens naar het land der fabelen helpen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Oplaadstekker UIT het stopcontact tijdens het bellen!

  1. Pingback: De 10 meest hardnekkige spammails | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>