Ufo boven koninklijk paleis België (YouTube)

Een mysterieuze waarneming boven het koninklijk paleis van België. Op YouTube vinden we beelden van een mogelijke vliegende schotel, waarvan de Belgische krant La Capitale het waard vind om op de voorpagina te zetten.

De krant heeft er zelfs een van zijn verslaggevers op af gestuurd, die navraag gaat doen bij buurtbewoners. Fail! Geen enkele van de ondervraagden blijkt het object opgemerkt te hebben. Een mening hebben de buurtbewoners wel. De verklaringen voor het fenomeen gaan van de helikopter van prins Filip over een stukje van de IJslandse aswolk tot misschien een Vlaamse spion.

Misschien kan de Belgische pers zich voortaan gewoon weer bezighouden met nuttige zaken als de taalstrijd en het vormen van een nieuwe regering.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ufo boven koninklijk paleis België (YouTube)

  1. Pingback: De 10 grootste UFO waarnemingen 2010 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>