Hoax history: President Bush kon niet lezen

bushbook

hoax6In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

George W. Bush had niet zozeer de reputatie van een snuggere president. Deze foto van een bezoek aan een kleuterklas werkt daarin alleen maar in zijn nadeel. Op de foto, welke gepost is op honderden fora en nieuwssites leest Bush een kleuter voor uit een boek dat hij ondersteboven houdt.

Dikke fail! Maar ook een hoax, dat de foto is digitaal gemanipuleerd is, wordt al snel duidelijk als we de boeken van de kleuter en Bush beter bekijken. De grappenmaker heeft in de bewerkte versie vergeten de foto op de achterkant van het boek te spiegelen. Voor extra bewijs, staat hier het origineel.

boek-gespiegeld

bushbook

Ook collega Obama heeft moeite met kleuters, zie deze foto’s van een toespraak op een kleuterschool, waarbij Obama tegenover de klas van slechts 20 kleuters, regelmatig de autocue moet raadplegen, uiteraard ook een vette hoax!

Meer grote hoaxen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>