Obama gebruikt autocue in kleuterklas (filmpje)

Zonder de autocue was Obama geen president geworden. Daar is ook tegenstander Palin, die haar toespraken altijd op haar hand schrijft het roerend mee eens.

De Amerikaanse president gaat nooit op stap zonder zijn vertrouwde tekst schermen. Zo bezocht Obama deze week een kleuterschool, ook weer met autocue. Waarschijnlijk vond hij het belangrijk dat hij zijn tekst absoluut niet vergat. En dat hij niet afging voor zijn toekomstige kiezertjes. Het verhaal klinkt onwaarschijnlijk, maar als deze foto’s mogen geloven is het wel waar.


Een paar gephotoshopte nieuwsfoto’s zo zou je denken, toch zijn al deze kiekjes echt. Alleen zijn de verschillende foto’s handig met elkaar gecombineerd. Zo zijn de foto’s van het bezoek aan de kleuterschool al van begin dit jaar.

De foto met de autocue in de kleuterklas werd deze week genomen, toen het Obama toepasselijk leek zijn nieuwe plannen voor het onderwijs bekend te maken in het decor van een school. Bij deze bekendmaking waren echter geen kinderen aanwezig.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Obama gebruikt autocue in kleuterklas (filmpje)

  1. Nurkoonsdaz

    The world was created by a single thought! Go to theory.box.net/shared/medkshtyoa to read it for your own advantage to get an idea to everything based on the purpose of your existence!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Hoax history: President Bush kon niet lezen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>