Farmville zet virus op computer

Alle Facebook hobbyboeren opgelet, een spelletje Farmville kan ernstige gevolgen hebben voor je bankrekening. Niet alleen proberen de makers van Facebook je te verleiden tot de aankoop van virtuele hooibergen en boerderijen, ook andere sites proberen een graantje mee te pikken.

Zij leiden de hobbyboeren om de tuin, door middel van advertenties voor goedkopere boerderijen en hooibergen. Wanneer echter een creditcardnummer is ontfutseld, klapt de site dicht en worden je privé-gegevens door een Trojan Horse naar Roemenië gestuurd. Wij raden verslaafde Farmvillers aan een paar zaadjes aan te schaffen bij het Tuincentrum, net zo leuk en je oogst is net echt.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Farmville zet virus op computer

  1. Pingback: De 10 meest hardnekkige spammails | Hoax

  2. Coby Spronk

    het is niet alleen F V met Happy Acres moet je ook uit kijken Ik kreeg ook een mailtje waar opstond dat ik 2zonnepunten had gekocht voor 0,07 eurocent.
    Maar er stond ook bij dat ik koop moet aanvechten via help

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>