1 APRIL: Nrc.next op groot formaat (YouTube)

Nrc.next doet aan Volkskrantje pesten. De krant nrc.next is vandaag op groot formaat uitgekomen. Dit juist enkele dagen nadat de verliesleidende zijn formaat een kopje kleiner maakte. Uiteraard is de NRC.next morgen wel weer lekker klein, maar een groot formaat heeft ook wel iets. Dan hoeven wij in de trein niet tegen die zure koppen van de Volkskrantlezers aan te kijken.

Meer 1 april

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “1 APRIL: Nrc.next op groot formaat (YouTube)

  1. Pingback: 1 APRIL: Beste aprilgrap 2010 (Top 10) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>