1 April: De beste aprilgrappen van Google

02252006_google_girl1hoaxZoekmachine Google en haar wormvormig aanhangsel filmpjessite YouTube hebben een reputatie hoog te houden als het om aprilgrappen gaat. Hun reputatie in knap doordachte grappen maakt ons nu al nieuwsgierig naar de poets die de Heerser van het Internet ons dit jaar gaat bakken.

Zo linkte YouTube al eens al zijn filmpjes op de homepage door naar de videoclip ‘Never gonna give you up’ van Rick Astley. Een grap waar we nog steeds regelmatig lol van hebben. Gmail liet ons al eens geloven dat het voortaan mogelijk was mailtjes te versturen in het verleden en beloofde dat zijn webbrowser voortaan ook beschikbaar zou zijn in 3D.

  1. Youtube linkt Rick Astley
  2. Youtube op de kop
  3. Mailen in het verleden
  4. Webbrowser in 3D
  5. Vliegtuigje vouwen met Googledocs

Heb jij ook een goede aprilgrap? Op 1 April kiest hoax.blog.nl de beste 1 aprilgrap van 2010. Laat je inspireren en laat ons zien hoe jouw slachtoffer er met boter en suiker in gaat. En wie weet win jij dan de originele Boter en Suiker Award!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “1 April: De beste aprilgrappen van Google

  1. Pingback: 1 APRIL: Youtube toont filmpjes in TEXTp (filmpje) | Hoax

  2. Pingback: 1 APRIL: Google censureert Nederlandse zoekmachine | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>