Geest meisje spookt in hotel Breda (filmpje)

Gasten in Hotel Mastbosch te Breda worden al een half jaar opgeschrikt door een de geest van een Belgisch meisje.

“Afgelopen maand stonden er om half drie ‘s nachts plots twee bejaarden aan de receptie die een andere kamer eisten”, vertelt hoteleigenaar Peter Werther. “Tientallen gasten maakten in tussentijd melding van een mysterieuze verschijning. Telkens in dezelfde kamer, telkens midden in de nacht.”

De hoteleigenaar wilde eerst geen aandacht schenken, totdat hij erachter kwam dat het niet de eerste keer was dat de geest van het meisje een bezoek bracht aan het hotel. “Het gaat om een Belgisch meisje dat hier tijdens de tweedewereldoorlog is gestorven. Waarom ze pas na zestig jaar weer opduikt, is ook voor mij een mysterie. Voor onze fantastische service misschien?”, lacht hoteleigenaar Peter. Wij zijn benieuwd of gasten nog in het Bredase spookslot willen overnachten.

Bekijk het filmpje van de geestverschijning

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Geest meisje spookt in hotel Breda (filmpje)

 1. lol

  In de film zie je geen geest!

    /   Reply  / 
 2. luna

  ik ben er geweest in kamer 4 ik heb haar gezien

    /   Reply  / 
 3. paul

  Ik woon een straat achter het hotel, ik loop geregeld langs het hotel en voornamelijk langs het raam. Krijg er de kriebels van. Bah

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>