Mormoon krijgt applaus na naakt bubbelavondje met meisje

jacuzzihoaxIn het parlement van de Amerikaanse staat Utah heeft een 55-jarige Republikein een staande ovatie gekregen nadat hij vertelde hoe hij 25 jaar geleden een avondje naakt rondspattende met een 15-jarig meisje in de jacuzzi. De gemeenteraadsleden waren zeer onder indruk van zijn prestaties.

Raar eigenlijk er was de avond in kwestie namelijk niets gebeurd. De mormoon had hem er niet eens even lafjes tegenaan gehangen. Maar had geduldig met zijn handen op zijn rug het moment voorbij laten gaan. Het had hem zelfs 150.000 dollar gekost, het bedrag dat hij aan de tiener overmaakte als zwijggeld.

Na zijn bekentenis kreeg Garn van zijn collega’s een staande ovatie. Of hebben wij hen dan toch stiekem horen lachen, omdat de vrome christen zijn kans had verspeeld.

Maar helemaal onschuldig lijkt het avondje badderen niet te zijn geweest. Gelegenheidshoertje Sheryl Maher, belde kort daarna naar de redactie van het lokale sufferdje. Met een paar interessante details, over de bewuste jacuzzi avond. Het lijkt erop dat de gemeenteraad nogmaals een oorverdovend applaus mag inzetten.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mormoon krijgt applaus na naakt bubbelavondje met meisje

  1. Martijn

    Republikein en ‘streng gelovig’…grotere hyporcrieten bestaan er welhaast niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>